Praten, samenwerken, ondernemen


Bij Vivium staan mensen centraal:  onze partnermakelaars met wie we hecht samenwerken, onze collega’s die oplossingsgericht meedenken, en natuurlijk onze klanten die advies en begeleiding zoeken. Al die mensen zijn ondernemers, vaak letterlijk maar vooral figuurlijk: ondernemen zit in ons bloed. We streven daarbij voortdurend naar meer performantie, zodat onze makelaars efficiënt kunnen werken met Vivium: performant, makkelijk en kwaliteitsvol

Om deze video te bekijken moet u marketing-cookies aanvaarden.

De kracht van Vivium

De makelarij

We geloven rotsvast in de makelarij. Samen met onze makelaars beschikken we over een schat aan expertise in schadeverzekeringen, levensverzekeringen en groepsverzekeringen.

Verzekeraar in hart en nieren

We zijn verzekeraar in hart en nieren. Onze focus ligt volledig bij verzekeringen en het uitbouwen van stabiele langetermijnrelaties met onze makelaars en klanten. 

Innovatieve verzekeringsoplossingen

We zoeken voortdurend naar innovatieve verzekeringsoplossingen voor particulieren, zelfstandigen en ondernemingen.

Belgisch, lokaal verankerd

Wij zijn Belgisch, lokaal verankerd met vestigingen in Antwerpen en Brussel. We kennen onze makelaars en onze klanten dan ook van dichtbij. 

Coöperatieve verzekeringsonderneming

We zijn trots onderdeel van een solide Belgische verzekeringsonderneming: de P&V Groep. Als coöperatieve groep is P&V niet beursgenoteerd, dus onze winst wordt geherinvesteerd in optimalisaties voor makelaars en klanten.

Lees meer over onze Coöperatie 

Onze kerncijfers

495,684 miljoen euro

geïnde premies Non-Life in 2022

1.017,804 miljoen euro

geïnde premies Life + EB + Ziekte in 2022

1280 partnermakelaars

in 2023

Waarom werken met Vivium?

Met ons kunt u praten! Bij Vivium hebt u een directe lijn naar échte mensen. We denken graag met u mee om een aanbod uit te werken op maat van uw klanten. Uw eerste aanspreekpunt is een vaste accountmanager maar we schakelen ook onze dossierbeheerders en zelfs de directie in om al uw vragen te beantwoorden.   

Die menselijke aanpak combineren we graag met geautomatiseerde processen en efficiënte digitale tools. Zo krijgt u als Vivium-makelaar toegang tot V-Connect, een handig online platform waarmee u veel sneller offertes berekent, polissen opmaakt en dossiers opvolgt. Daarmee maakt u ook zelf meer tijd vrij voor een persoonlijke klantenservice. Menselijk en warm maar tegelijk performant, zo hebben we het graag. 

Sophie Misselyn, Director-Member of the Management Committee

Enkele collega's aan het woord

 

Met onze afdeling Auto doen we er elke dag alles aan om onze klanten maximaal tevreden te stellen. We gaan graag mee op zoek naar oplossingen en genieten ervan om voor klantverwondering te kunnen zorgen. Dit team blinkt uit in klantvriendelijkheid, makelaars hebben reeds meermaals getuigd dat de telefoongesprekken met dit team in een zeer aangename sfeer verlopen.

Christian Steyaert, Operations Non Life Auto & Billing

 

Een succesvolle schaderegeling is een zaak van optimale, wederzijdse samenwerking tussen makelaar en maatschappij. Dat heeft concreet te maken met de volledigheid aan informatie bij de aangifte en de intake , het gebruik van de juiste tools zoals desk adjuster en claim center , duidelijke en snelle communicatie en vooral de persoonlijke contacten tussen de medewerkers

Bert Schaubroeck, Departement Claims

 

Ons Service Center Life geeft telefonische ondersteuning aan makelaars en klanten en volgt de afdeling-mailboxen op. Het is een team van heel ervaren medewerkers die altijd met de glimlach klaarstaan om vragen te beantwoorden. De makelaars kennen hen dan ook zeer goed.

Alain Van Mechelen, Productie Life en Service Center Life Antwerpen

Wat kunnen wij voor u betekenen

Ons aanbod

Bij Vivium krijgt u een compleet en marktconform productaanbod, van schadeverzekeringen en levensverzekeringen tot groepsverzekeringen.

Onze accountmanagers

Onze accountmanagers staan voor u klaar. Met advies en begeleiding, met expertise en ervaring en vooral met een luisterend oor en een warme handdruk.

KMSKA - Het Schoonste Museum

Vivium en het KMSKA, partners in cultuur

Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen is een parel voor kunst- en cultuurliefhebbers. We zijn dan ook erg trots om deze grand dame te kunnen en mogen steunen. Het KMSKA wil niet alleen kunstwerken beschermen en tonen aan het grote publiek, het wil ook vernieuwen en in dialoog gaan. Ook Vivium wil beschermen wat haar klanten nauw aan het hart ligt op een vernieuwende én menselijke manier.

 

 

 

Gault&Millau Belgian Wine Guide Selection

Vivium is de fiere partner van de Gault&Millau Wine Guide Selection

Bouwen aan morgen. Dat is wat Vivium en verzekeringsmakelaars samenbrengt. Het is ook wat de Belgische wijnbouwers drijft. Met hun expertise, passie voor het vak en constante zoektocht naar kwaliteit geven ze de toekomst van de wijnbouw in ons land vorm. Deze gemeenschappelijke waarden inspireerden ons partner te worden van de Gault&Millau Wine Guide Belgium en zo onze wijnbouwers te ondersteunen.

Vivium Digital Awards

Vind uw ideale digitale oplossing 

Digitalisering is een must om uw klanten een efficiënte service te bieden. Vivium ondersteunt u als verzekeringsmakelaar graag bij uw digitalisering. Hoe? Door een duidelijk beeld te geven van de beschikbare tools die voor u nuttig kunnen zijn. We houden u bovendien up-to-date met hapklare, onafhankelijke informatie. En met de Vivium Digital Awards bekronen we elk jaar de meest vooruitstrevende makelaars.

 

Interesse? Contacteer ons


Zin om als makelaar met ons een partnership te sluiten?
Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.